Ondersteuning Nodig?

Heb je een vraag over de Drimpy Academy, over één van de cursussen of wil je meer informatie over de kosten bij volume afnames en de cursus pakketten voor zorgaanbieders? Bekijk eerst de "Veel Gestelde Vragen" op deze pagina. Kan je het antwoord op je vraag niet vinden, neem dan contact met ons op.

E-mail Ons

support@drimpy.com

Bel Ons

+31 20 774 99 02

Stuur Ons een Bericht

Naam(Vereist)

Veel Gestelde Vragen

De Drimpy Academy is een onderdeel van Drimpy B.V. welke in 2011 opgericht is om uitwisseling van medische gegevens mogelijk te maken. Drimpy was in 2019 de allereerste officiële PGO met het MedMij Label van Nederland. Deze kennis over waarom, wat en hoe dit uitwisselbaar gemaakt kan worden, delen wij graag. De Drimpy Academy is hiervoor ontstaan.

Drimpy B.V. (een MedTech/HealthTech onderneming) maakt Digital Health software voor zorgconsumenten (en) dat daardoor ook toegevoegde waarde biedt voor zorgprofessionals, zorgaanbieders en zorgbedrijven, in plaats van andersom. De mens of patiënt, beter gezegd zorggebruiker of zorgconsument staat centraal. Drimpy kijkt en werkt vanuit dat perspectief, voor betere, efficiëntere en effectievere zorg.

Start jouw gratis Drimpy PGO of ga naar de website van Drimpy voor meer informatie.

Nee, zodra je een cursus succesvol hebt voltooid en een certificaat hebt ontvangen, kan je de cursus niet nogmaals doen om een nieuw certificaat te krijgen. Wel kan je de cursus nogmaals volgen om jouw kennis op te frissen.

Ja, je kan een cursus aanschaffen voor een groep cursisten. In de winkel kan je voor een groep het aantal cursisten (seats) aangeven waarna er significante kortingen gegevens worden. 

Kies in de winkel voor individuele toegang tot een cursus, of start een groep en selecteer het aantal seats voor volume korting. De korting wordt berekend na toevoegen aan in je winkelwagen.

Ja, onze cursussen hebben wij met zorg samengesteld. Wanneer je een cursus succesvol hebt voltooit, ontvang je een officieel certificaat. Onze certificaten worden door verschillende instanties, waaronder audit organisaties, geaccepteerd.

Scroll naar boven