Huidige Status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 5,00 Excl. BTW
Aan de slag

De 30 Minuten PGO Cursus

Basis kennis van de Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO)

Cursus Leerdoelen

Pieter Veldkamp - Drimpy Academy Review - Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) Cursus

Pieter Veldkamp

Projectleider bij DC Klinieken

De Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) wordt in deze cursus begrijpelijk en helder uitgelegd. Tijdens het begeleiden van het VIPP5 traject kwam dit goed van pas.

Cursus Beschrijving

Krijg met deze cursus basis kennis van en over de Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) en sluit af met een officieel certificaat.

5/5

Interessante Cursus

Het verschil tussen een portaal en een PGO werd me veel beter duidelijk. Dankzij deze leerzame cursus begreep ik ook meer van de toegevoegde waarde van de PGO.

Dr. M. A. J. Voets - Anesthesioloog

Cursus Details

Cursus Beschikbaar

Max. 3 Maanden

Cursus Prijs

€ 5,00 Excl. BTW

Cursus Niveau

Beginner

Cursus Beschrijving

Via deze cursus kom je de belangrijkste dingen te weten over de Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO). Wat is het, wat doet het en wat kan je ermee, waarom bestaat de PGO en wat heeft de zorgconsument (patiënt/cliënt, burger) er aan. Evenals, wat zijn dan de belangrijkste voordelen voor jou als zorgprofessional en hoe benut je die voordelen in de praktijk. Ga er snel mee aan de slag!

Na afronding en behalen van de kennis toetsen krijg je een officieel certificaat. Je toont daarmee aan dat je de toegevoegde waarde van de PGO kunt inzetten, zodat jouw patiënten meer regie en inzicht in hun gezondheid krijgen met een effectievere behandeling als resultaat.

Hoofd Elementen

Scroll naar boven