Actie!

Toegang tot: Dé Standaard PGO Cursus – Basis Kennis

7,50 excl. BTW

2.000,00


Groep Naam:
Aantal Groepsleden:
Totaal: 0,00 Discounted price
Cursussen in deze Groep

Via de Standaard PGO Cursus – Basis Kennis kom je de belangrijkste basis dingen te weten over de Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO).

Wat is het, wat doet het en wat kan je ermee, waarom bestaat de PGO en wat heeft de zorgconsument of zorggebruiker (patiënt/cliënt, burger) er aan. Evenals, wat zijn de belangrijkste voordelen voor jou als zorgprofessional en hoe benut je die voordelen in de praktijk. Ga er snel mee aan de slag!

Kortingen bij Volume Afname

Bij > 5 seats: Korting 2,5%
Bij > 10 seats: Korting 5%
Bij > 50 seats: Korting 7,5%
Bij > 100 seats: Korting 10%
Bij > 250 seats: Korting 17,5%
Bij > 500 seats: Selecteer Ongelimiteerd

Na afronding van de Standaard PGO Cursus – Basis Kennis en het behalen van de kennis toetsen krijg je een officieel certificaat. Onze certificaten worden door verschillende instanties, waaronder audit organisaties, geaccepteerd.

Dit certificaat is dus een bewijs dat je de toegevoegde waarde van de PGO in de praktijk kan inzetten, zodat jouw patiënten meer regie en inzicht in hun gezondheid krijgen met een effectievere behandeling als resultaat.

Kies voor individuele toegang tot deze cursus, of start een groep en selecteer het aantal seats voor volume korting. De korting wordt berekend na toevoegen aan in je winkelwagen. Ook kan je ervoor kiezen om een groep te starten met een ongelimiteerd aantal seats voor één totaal bedrag.

Scroll naar boven